L'associació cultural 'Senyal Wow! ha organitzat amb Moniàtic el 'Wow! Festival' per a celebrar el Mig Any de les Festes d'Alcoi

El 'Wow! Festival' tindrà lloc dissabte 21 d'octubre i comptarà amb les actuacions de Palmer, Júlia i Semana Santa, entre altres

Publicat: 19-10-2023, 12:45

Font:

L'associació cultural 'Senyal Wow! Col·lectiu cultural per a un escenari transversal' ha organitzat, amb l'estreta col·laboració de l'assemblea del Moniàtic, el 'Wow! Festival', una programació de concerts per a celebrar el Mig Any de les Festes d'Alcoi.

El festival, que es celebrarà durant el pròxim dissabte 21 d'octubre, oferirà una experiència musical emocionant i diversa. A partir de les 12h del migdia, el Solar del Carrer Forn del Vidre del Partidor d'Alcoi s'omplirà de vibracions musicals amb les actuacions de destacades formacions i artistes de renom com Júlia, Palmer, Semana Santa, Blu Boi i Carlota Flâneur. Aquests talents emergents i consolidats fan parada a Alcoi per a oferir un repertori eclèctic que abasta diversos estils i gèneres musicals.

A més dels concerts, el mateix espai acollirà un dinar popular amb un menú molt fester: olleta clàssica alcoiana i olleta vegana. I com a postres, hi haurà un entretingut bingo musical amb premis per als equips guanyadors.

Des de 'Senyal Wow!' han volgut convidar a totes les persones interessades a celebrar un Mig Any diferent: "La intenció d'aquest festival és oferir una activitat alternativa a la programació oficial del Mig Any, fer la festa més popular, recuperant i revitalitzant espais, i sempre oferint propostes musicals i culturals de qualitat".

Els concerts són amb entrada lliure, i per a participar i reservar plaça al dinar i bingo musical es pot fer a través d'aquest senzill formulari de Google: https://forms.gle/nN2pcY9z9oYJsYzy6

Aquesta iniciativa compta amb el suport de la Conselleria d'Educació, Universitat i Ocupació de la Generalitat Valenciana, a través de les subvencions per al foment del valencià i el multilingüisme en l'àmbit musical.

 

Compartir: