La Colla estrena cançó "Tornar a escola" amb la col·laboració d'Àrtur (La Fúmiga) i Flora (El Diluvi)

DJ Butoni fa una divertida versió de ‘Mediterrània’ de La Fúmiga per a començar les clases amb un somriure

Publicat: 09-09-2023, 11:26

Font:

Com cada any, arriba setembre i el final de les vacances. La Colla acompanya les xiquetes i els xiquets valencians amb nous continguts que faran més alegre encara la tornada a l’escola. És moment d’estrenar material escolar, però també una cançó per a començar les clases amb un somriure.

La nova cançó de DJ Butoni fa l’entrada a les escoles molt més divertida. En aquesta ocasió ha fet una versió humorística del ‘Mediterrània’ de La Fúmiga amb el títol ‘Tornar a escola’.

Després d’un estiu de diversió i de no parar en torreta, a Butoni se li fa costera amunt tornar a l’escola, i li apareixen les pors habituals que a principi de curs tenen moltes xiquetes i xiquets: aniré a classe amb els meus amics? El nou mestre serà simpàtic? Serà molt difícil tot allò de nou que he d’aprendre? Per a llevar-li totes aquestes pors hem comptat amb Àrtur Martínez (La Fúmiga) i Flora Sempere (El Diluvi) que expliquen a Butoni que tornar a escola és una festa i que al col·legi s’ho passarà fenomenal.

La Colla vol que totes les xiquetes i xiquets vagen a escola amb molta il·lusió per a aprendre i compartir el temps amb companyes, companys i mestres. Per això ‘Tornar a escola’ pot ser un himne que anime per megafonia l’entrada a les escoles valencianes.

Tens la cançó al web d’À Punt al perfil de YouTube de La Colla:

Notícia via À Punt Mèdia

Compartir: