"Balansiya" de Xavi Sarrià, número 1 de la "Top 30" per quarta setmana consecutiva

"Finals" de La Fúmiga recupera el segon lloc. Completa el pòdium "A la mar" de Crues

Publicat: 20-11-2023, 18:33

Font:

Per quarta setmana consecutiva la nova versió "Balansiya" de Xavi Sarrià, amb la col·laboració de La Maria, Noèlia Llorens "Titana", Xiomara Abello, Rafel Arnal i Pep Gimeno "Botifarra", es fa amb el primer lloc de la llista Top 30, la llista d’èxits actuals de música en valencià feta per vot popular.

La Fúmiga amb "Finals" recupera el segon lloc que va perdre la setmana passada i "A la mar" de Crues completa el pòdium de les més top de la setmana.

La pujada més destacada de la setmana la protagonitza "Incendis" d'Extensores Automáticos, que passa de la llista de candidates a ocupar el quart lloc a la llista, així com Naina, que situa el seu "Estima'm" al lloc 5é i Les Follies de Carcaixent, que també entren amb força al 7é lloc amb la "Jota de Bèlgida". Altres noves incorporacions a la Top 30 són: "Seguidilles de Sant Joan", d'El Trib Reial, el nou projecte d'Hilari Alonso, al lloc 16é; "Dies de merda”, el nou tema de Margalef, al 21é o la tornada a la llista de Skaparàpid amb el seu últim tema "Desapareix", al 25é.

Altres protagonistes de la setmana són les cançons per a la xicalla que també entren a la nova llista: "Que tinguem sort" de Wilfrid Energia Humana, versionant el clàssic de Llach i "El ball del Saltiró", la cançó i presentació del nou grup de música familiar Lairó.

Esta nova llista ha vingut carregada de novetats, concretament han sigut 11 les noves incorporacions: "Viu", la carta de presentació de Borja Penalba en solitari, "Intro", del nou disc de Malifeta; "El Caminant" d'El Diluvi;  "La minoria", de la tornada de La Fulla, "Somriu i bona nit", primer tema d'Amic dels Cirerers, la versió d'"Al país de l'olivera" d'Obrint Pas, inclosa en el nou disc de Folk a Banda. També hi ha una nova versió del "Bolero de Guadassuar" amb clau de jazz de la mà de Xaloq i ja en són dues les versions a la llista. Per a la xicalla, "Via làctia" de Wilfrid Energia Humana, pel seu nou clip, igual que "Cançó de la lluna" d'Eva Gómez. Tanquem les novetats, amb "Baina!", primer avançament del nou disc d'Atlàntic i "Malaguenya del carrer calvari de Faixa, amb la col·laboració de Noèlia Llorens "Titana".

La nova llista Top 30 està oberta a les votacions fins dissabte 25 de novembre a les 12  hores i es podrà votar fins a tres cançons de la llista Top 30 i tres cançons de la llista de candidates.

A més, per donar a conéixer les cançons que formen part de la llista i les candidates, l’acompanya una playlist de la Top 30, amb les seixanta cançons. Més de tres hores de música que són una mostra de la qualitat i diversitat tan gran d’estils que té la música actual en la nostra llengua.

Compartir: