"Balansiya" de Xavi Sarrià, es fa de nou amb el número 1 de la "Top 30" per tercera setmana consecutiva

Es cola "A la mar" de Crues en segon lloc, compartint pòdium amb "Finals" de La Fúmiga

Publicat: 11-11-2023, 18:56

Font:

Per tercera setmana consecutiva la nova versió "Balansiya" de Xavi Sarrià, amb la col·laboració de La Maria, Noèlia Llorens "Titana", Xiomara Abello, Rafel Arnal i Pep Gimeno "Botifarra", es fa amb el primer lloc de la llista Top 30, la llista d’èxits de música en valencià feta per vot popular.

"A la mar" de Crues és la novetat destacada del pòdium de la "Top 30" d'esta setmana. La cançó del grup de Meliana (l'Horta Nord) es cola al segon lloc, desplaçant a “Finals” de La Fúmiga al tercer.

Esta setmana també destaquem l'entrada a la llista "Top 30" de "La saforenca" d'Aigua, el remix de "Quan caminàvem" d'Aspencat de Michel Senar i la versió del "Bolero de Guadassuar" que ha fet Choriza May. Com a ujades més detacades, està la de Palmer, que passa del lloc 20 al 15 i la de Centvi DG, que puja al lloc 17 des del 23.

Respecte a novetats a la llista respecte a la setmana anterior, entren com a candidates a la llista: "Dies de merda”, el nou tema de Margalef,  la "Jota de Bèlgida", de Les Folies de Carcaixent i dues propostes de música familiar: la versió de "Que tinguem sort" de Llach, que ha fet Wilfrid Energia Humana i "El ball del Saltiró", targeta de presentació del grup Lairó.

La nova llista Top 30 està oberta a les votacions fins dissabte 18 de novembre a les 12  hores i es podrà votar fins a tres cançons de la llista Top 30 i tres cançons de la llista de candidates.

A més, per donar a conéixer les cançons que formen part de la llista i les candidates, l’acompanya una playlist de la Top 30, amb les seixanta cançons. Més de tres hores de música que són una mostra de la qualitat i diversitat tan gran d’estils que té la música actual en la nostra llengua.

 

Compartir: