L'Ajuntament d'Alzira inclou a Smoking Souls en el cartell del concert del 8 d'octubre com a resposta al patit pel grup a Elx

La banda de Pego compartirà escenari amb quatre grups més

Publicat: 26-07-2023, 19:15

Font:

Així ho ha anunciat l'Ajuntament d'Alzira a les seues xarxes socials:

“Un any més celebrem el 9 d'octubre dia de les llibertats del poble valencià a Alzira. Enguany serà un esdeveniment molt important pel context social i polític en el qual ens trobem.

Per tal de donar suport al grup de música en valencià Smoking Souls, hem modificat el cartell per tal d'incloure aquest grup i donar-los suport. Des de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Alzira continuarem potenciant i promocionant espectacles de música en valencià, la nostra llengua i la de totes.

Així doncs, podem avançar que actuarà Smoking Souls junt altres quatre grups i una sorpreseta que desvetllarem més endavant. El cartell serà presentat oficialment el pròxim divendres 28 en roda de premsa.

El concert se celebrarà el dia 8 d'octubre a les 21:00h al recinte firal d'Alzira.

La venda d'entrades es podrà realitzar de manera anticipada per un import de 10 € a partir del divendres 28 de juliol a les 12 hores en: la pàgina web de notikumi (https://www.notikumi.com) i a partir de setembre en la taquilla del Gran Teatre d’Alzira els dimarts i dijous de 19.30 a 21 hores.

El dia de l’event, el preu de l’entrada serà de 12 € en la mateixa taquilla del recinte firal des d’una hora abans del concert”.

Compartir: