Sandra Monfort presenta el directe de "La Mona" a Les Arts dissabte 10 de febrer amb tot venut des de fa setmanes

A Les Arts arriba amb moltes ganes de mostrar-nos la posada en escena d’un treball que viatja pels diferents estils musicals del disc amb mestria i que pretén deixar el públic bocabadat

Publicat: 09-02-2024, 19:25

Font:

L’artista de Pedreguer estarà el proper dissabte 10 de febrer, a les 19:00 hores, presentant el directe del seu últim treball, "La Mona" (Hidden Track Records), que es va publicar a finals del 2023 i des d’aleshores no ha cessat de donar-li alegries i recollir guardons.

Quan Sandra Monfort preparava llançament del seu últim treball, no imaginava que aquest disc li portaria els èxits que ve recollint ja fa uns mesos, tot i que sí que ho desitjava. "La Mona" és un treball en el qual ha posat tot el cos i el cor, un al·legat a la terra que tant estima i una convergència de deu cançons que, tot i partir d’estils molt diferenciats entre ells (i en alguns casos aparentment poc connectats), aconsegueixen armar un argumentari propi, un autèntic festí de textures, ritmes i sentiments oposats. Un treball que ni s’oblida de les arrels ni deixa d’apuntar a allò universal, tant en el seu so com en els seus textos, perquè l’amor (i el desamor), el sexe o la mortalitat estan ben presents en els seus solcs.

És quasi un miracle de disc. I la prova més fefaent ha estat la gran acollida per part de la crítica, així com els Premis Carles Santos de la Música Valenciana, que li atorgaren els guardons a millor disc de pop, millor cançó per “Moreneta” i millor disc 2023. També ha estat millor disc de folk per a Enderrock 2023 i ha aconseguit estar en la huitena posició dels millors discs d’arrel-flamenc estatals de 2023 per a Mondosonoro.

A Les Arts, arriba amb moltes ganes de mostrar-nos la posada en escena d’un treball que viatja pels diferents estils musicals del disc amb mestria i que pretén deixar el públic bocabadat. Monfort és una artista total que ha agafat les regnes de la direcció del directe, acompanyada pels seus músics Amanda Monfort (sintetitzadors, violí, baix i cors) i Jordi Ortolà (bateria, percussió i cors), així com per la seua oficina de management, Pro21cultural, que ha donat suport a aquesta direcció de directe i l’ha acompanyada en un viatge que es materialitzarà, per fi, el proper dissabte 10 de febrer al Teatre Martín i Soler de Les Arts. Aquest directe, a més, es nodreix d’altres professionals reconeguts que l’han ajudat a dissenyar el concepte, com són Bluboi a l’espai sonor; Àngel Guilanyà al disseny de llums; Carla Moll a la direcció de moviment o Karla Gabaldón a l’estilisme.

Les localitats per al concert de Sandra Monfort, emmarcat dins el cicle “Les Arts és Músiques Valencianes”, estan exhaurides des de fa vora un mes, però pròximament la podrem veure en altres espais amb aquest nou directe revifador i festiu.

Compartir: