Ja està fora "Antídoto", el nou disc de Samantha

"Antídoto" porta tres cançons en valencià amb les quals Samantha farà arribar, que es conega i es cante la música en la nostra llengua arreu del món.

Publicat: 23-06-2023, 18:35

Font:

Samantha estrena "Antídoto". El nou treball de l'artista valenciana marca una fita a la sua carrera, presentant una col·lecció de cançons poderoses que prometen curar l'ànima i captivar els oients amb la seva bellesa i profunditat.

Amb una personalitat marcada, optimisme vital i naturalitat a l'hora d'afrontar les coses –amb dosis emocionals incloses que ja van amb el seu ADN– l'han convertit en una de les artistes amb un inici de carrera que ha generat més expectació.

"Antídoto" mostra el creixement artístic i personal de Samantha. Cada cançó és una finestra al món interior, amb lletres íntimes i emotives que reflecteixen les seves experiències i emocions més profundes. Des de balades emocionals fins a ritmes enèrgics, Samantha ha creat un repertori divers i captivador àlbum que abraça una varietat de gèneres musicals.

No podia faltar l’empremta de la música en valencià al seu nou disc. Així, a "Antídoto" podem escoltar "Soc la d'ahir", "M'han robat el sol" i "4 vents", amb les quals farà arribar, que es conega i es cante la música en la nostra llengua arreu del món.

Amb la seva inconfusible veu plena de matisos i la seva interpretació apassionada, Samantha aconsegueix transmetre la intensitat de cada cançó d'"Antídoto". La seva capacitat per connectar amb el públic és evident a cada nota, deixant una empremta inesborrable als cors dels qui l'escolten.

Compartir: