Quinto torna cantant a les derrotes vitals amb "128": una cançó sàtira pop punk

"128" és el segon tast del que serà el seu primer EP anomenat "V"

Publicat: 14-03-2024, 13:56

Font:

El passat 9 de març Quinto va sorprendre amb el seu format en directe, rebentant Pego (La Marina Alta) amb més de 300 joves assistents. Coincidint amb la gesta estrenem el seu segon senzill, que formarà part del seu primer EP anomenat "V". La nova cançó, anomenada ‘128’, és ironia en estat pur. 

La cançó ha estat produïda pel tàndem Àlex Blat i Dani Belenguer (Bearoid) amb la participació del propi Quinto; en esta ocasió descobrim la seua vessant més energètica, guitarrera i distorsionada. ‘128’, és una celebració de la incomprensió i desconnexió vital que viu la generació Z en relació a la seua posició en la societat actual. Un cant feliç a alguna cosa molt trista. L’estrena s’acompanya d’una peça audiovisual estètica obra de Raül Solves i que ha comptat amb el grafitero Guillermo Martos.

“Ja he malgastat tot el meu temps en entendre quin preu paga la gent per a ser feliç”

128” és el segon avançament del primer EP de Quinto, titulat "V", el qual veurà la llum al llarg al maig de 2024. Un primer treball on el pegolí vol demostrar la seua capacitat d’innovació i lideratge en la renovació de la música urbana. El camí l’està construint a pas ferm com va demostrar el passat dissabte 9 de març a Pego; l’estrena del que serà, sens dubte, un dels directes de l’any.

Compartir: