"Pasodoble Maria", el nou senzill i videoclip de Sandra Monfort

És el primer avançament de "La Mona", el seu segon treball en solitari, que vorà la llum el 27 d'octubre

Publicat: 28-09-2023, 19:01

Font:

L'artista valenciana Sandra Monfort és sinònim de tradició, de folk i de recerca, però també d'avantguarda i d'experimentació. A "Niño Reptil Ángel", el seu àlbum de debut, travessava la tradició des de la carícia de l'electrònica i de la poesia. Ara ens presenta "La Mona", un segon disc on ofereix una evolució sonora rotunda que reafirma la seva capacitat de transformació i on demostra que a aquestes alçades, és difícil trobar a una artista tan completa com ella. A "La Mona", Sandra Monfort fa una exploració del terreny on convergeix la música folk i el pop dels 80.

Pasodoble Maria” és el primer single d’avançament de “La Mona”, una cançó totalment trencadora, que no troba comparació i que estableix les bases d’aquest nou disc. Un “María de la O” de l’ara i de l'avui amb una cantaora acompanyada de beats electrònics. 

Sandra Monfort canta en la seva llengua materna des d'un to tan quotidià i real que ens fa impossible no situar-nos en un espai carregat de vida i col·lectivitat dels pobles valencians, els seus carrers, les seves festes, els seus desitjos, els seus laments…”Pasodoble Maria” forma part de ”La Mona”, el nou disc de Sandra Monfort que eixirà el pròxim 27 d’octubre.

Compartir: