ONES estrena el seu primer EP: Metànoia

El treball està format per sis temes, quatre dels quals son els singles que la banda ha anat publicant i altres dos inèdits

Publicat: 30-06-2023, 21:41

Font:

El grup de rock ONES assoleix la meta de la seua primera etapa amb la publicació del seu primer EP, "Metànoia".

El treball està format per sis temes, quatre dels quals son els singles que la banda ha anat publicant progressivament des de finals de 2022, i altres dos inèdits: "A tu" i "Què està passant?".

Totes les cançons van ser produïdes i gravades al 2022 als estudis Atomic Studio d'Ondara on la banda alzirenya, junt al treball clau del seu productor Mark Dasousa

, qui ha anat donant forma a l’estil musical colze a colze amb els músics. Totes elles conten amb la col·laboració als cors de Lory Roxx, els violins i les veus del membre original del grup Jordi Silvestre, així com el piano del teclista de Ciudad Jara, Auxili o La Gossa Sorda Joan Marc Pérez a "A tu".

"Metànoia" marca l'inici del camí per a ONES. Agafant inspiracions de grups dispars com Imagine Dragons, Maneskin, Vetusta Morla, o d’altres més propers com Tardor

o Smoking Souls, arrodoneix i tanca la seua primera etapa compositiva i marca un canvi d'estil respecte al seu background musical original, consolidant les bases percussives contundents, ambientals i lleugerament electròniques que entronquen amb la música que estan desenvolupant i preparant per als seus directes.

Este EP parla dels sentiments més primaris que afloren en una persona en el dia a dia a la societat actual, en què el ritme frenètic, la intensitat i volatilitat en les relacions i la sobreexposició a les xarxes poden variar a una velocitat incontrolable. Fa un viatge, tant en temàtica com en so, des de les sensacions més baixes i negatives fins a la superació de tots estos obstacles aconseguint un estat de tranquil·litat, sempre intentant ancorar els peus a terra.

La persona que escolte este disc podrà experimentar la tensió, l'ansietat i, finalment, la calma i l'energia per afrontar el seu dia a dia en un entorn hostil on hem de ser capaços de cuidar-nos individual i col·lectivament, reforçats per la família que ens ha tocat o la que hem escollit.

L’àlbum ja es troba disponible a totes les plataformes, com Spotify i Youtube.

Compartir: