Ones a L'Altaveu de Ràdio Pobla

Ones parla de "La teua llum", el seu nou tema i videoclip, a L'Altaveu de Ràdio Pobla

Publicat: 13-05-2023, 13:30

Font:

Des d’Alzira ens arriba “La teua llum”, el nou senzill de la banda d’indie rock Ones, ja el que fa quatre, amb un videoclip rodat a l’estimat paratge de La Murta d’Alzira.

Vicent, guitarra del grup ens conta més coses de “La teua llum”:

Vinc a presentar-vos el nostre nou single que s’anomena “La teua llum”, que tot i ser el quart single que traguem, va ser la primera cançó que composàrem i que gravàrem i d’alguna manera senta les bases de la música que estem desenvolupant.
La cançó parla d’un sentiment positiu. Li fa seguiment des del seu naixement i creixement fins que esclata d’una manera metafòrica en una bella flor. En definitiva, és el que vol transmetre esta sensació positiva, de millora continua i d’il·luminació a la persona que l’escolta.
El videoclip va ser gravat en el paratge natural de La Murta d’Alzira i volem que servisca d’homenatge per a este lloc que, sense dubte, és una de les nostres llums particulars.
Esperem que vos agrade i si és així, ens podeu seguir a les xarxes socials, també a spotify i a youtube. Molt prompte segur que sabeu més cosetes nostres.

Emés a L'Altaveu de Ràdio Pobla el 5 de maig de 2023. Tens el programa sencer ací

Compartir: