Plataforma #músicaenvalencià: comença el compte enrere

Comunicat - La plataforma #músicaenvalencià anuncia el tancament del web i les xarxes socials

Publicat: 15-04-2024, 18:05

Font:

COMUNICAT

Aquesta és una notícia que no haguérem volgut donar mai. I és que hui encetem el nostre compte enrere per a l’adeu de la plataforma #músicaenvalencià, al web i a les xarxes socials.

Després de vora tretze anys tractant de posar el nostre gra de sorra per donar visibilitat a la música que es fa al País Valencià en la nostra llengua, ens veiem obligats a aturar el projecte per manca de suport institucional.

Durant aquests anys hem anat guanyant presència a les xarxes: Facebook, Instagram, Twitter,… i des de fa dos anys, també des del web musicaenvalencia.es, la qual cosa ha suposat un esforç important, tant econòmic com personal, que ha estat possible fer front gràcies al suport de la Direcció General de Política Lingüística els dos anys passats i que ens ha permés fer d’altaveu de tot el que s’ha anat coent en la nostra escena, millorant amb possibilitat de dedicació i eines per a fer-ho.

Amb l’arribada del nou govern a la Generalitat Valencia, s’ha suprimit eixa línia d’ajudes i amb això, ha fet inviable el nostre projecte, aquest i molts com el nostre, que des de baix treballem per la nostra llengua i la nostra cultura.

Actualment, estem en un període de reflexió i de recerca d’alternatives que facen possible continuar amb el projecte. Seguirem actius fins al 30 d’abril, però a partir d’eixe dia posarem fi a la nostra activitat, fins a trobar una eixida.

Gràcies a totes i a tots els que heu estat al nostre costat al llarg d’aquests anys.

Llarga vida a la #músicaenvalencià!

Compartir: