El Millarts VAM Fest acollirà l’últim concert del grup El Diluvi a Castelló

La primera edició del festival tindrà lloc a Argelita del 24 al 26 de novembre

Publicat: 16-11-2023, 13:26

Font:

El Millarts VAM Fest acollirà un dels últims concerts del grup El Diluvi a Castelló abans de la seua parada temporal als escenaris. El grup ha publicat un nou disc anomenat El primer ball, (Halley Records, 2023), una recopilació de les seues últimes cançons amb una d’inèdita: ‘El caminant’, que ha comptat amb la col·laboració de Carles Belda. A banda de la mítica banda valenciana, el festival està format per noms com Xavi Sarrià, Pepet i Marieta, Tesa, Dani Miquel, Xavier de Bétera, APA, Palmer, Maluks i Trobadorets

D’accés totalment gratuït, els concerts tindran lloc en dos punts de la població: la carpa de festivals i la Plaça de l’Església. Durant tres dies Argelita convertirà els seus carrers en tota una festa per la llengua, amb tallers, una mostra de foc, una acampada lliure i una fira d’entitats. La coordinadora de la fira d’Entitats que tindrà lloc el 26 de novembre a les 11.30 h, Escola Valenciana, ha anunciat que el 17 de novembre és l’últim dia per poder inscriure’s i participar. 

L’esdeveniment és una iniciativa que naix des de l’Ajuntament d’Argelita i de la Productora Metrònom i compta amb la col·laboració de l’Institut Valencià de Cultura de la Generalitat Valenciana i Escola Valenciana.

Aquest festival té un caràcter simbòlic, donat que l’Alt Millars és una zona de predomini lingüístic històric castellà. La fita suposarà una bona mostra de convivència i de valenciania, omplint durant tres dies els carrers d’Argelita de llengua, festa i música.

 

Compartir: