Marala i ZOO fan comboi a “Estic antiquà”

Marala canten a com estimar els homes i no morir en l’intent en “Estic antiquà”, un single tan irònic com real que compta amb la col·laboració de Panxo de Zoo

Publicat: 02-02-2024, 09:45

Font:

Després de signar el seu multi-premiat segon àlbum ‘Jota de Morir’ (Propaganda pel Fet 2022) i de despenjar-se el 2023 amb un únic single titulat “El desich” on ja obrien la porta a la pista de ball, Marala enceten el 2024 amb el seu nou single “Estic antiquà”. Amb producció de Toni Fort “Pollet” de ZOO, Sandra Monfort, Clara Fiol i Selma Bruna ens proposen una píndola que parteix d’estructures i melodies tradicionals però que arriba carregada de síntesi, sons i recursos digitals actuals en un nou camí que no renuncia a la llavor de ‘Jota de Morir’ però que respira un aire eminentment més festiu.

Perquè pots menejar els malucs i seguir rebent tocs d’atenció, amb l’estil Marala: frescor exultant en una proposta radicalment contemporània que no renúncia a la tradició. A la festa s’hi suma Panxo de ZOO i les seves barres, que arrodoneixen “Estic antiquà” convertint el track en un hit ben ballable que és també una crítica a l’heteropatriarcat amb una lletra tan irònica com real. En un present on sembla que ja ho hem après tot sobre l'amor i les relacions no monògames, Marala segueixen sense saber com deixar de tenir novio... i ells segueixen sense recollir les caixes de pizza del sofà. I això és així. 

Compartir: