"Balansiya" de Xavi Sarrià, de nou al més alt de la "Top 30"

"Balansiya" comparteix pòdium amb "Finals" de La Fúmiga i "Paradigma mort" d'Alex Seguí

Publicat: 07-11-2023, 15:04

Font:

Per segona setmana consecutiva la nova versió "Balansiya" de Xavi Sarrià, amb la col·laboració de La Maria, Noèlia Llorens "Titana", Xiomara Abello, Rafel Arnal i Pep Gimeno "Botifarra", es fa amb el primer lloc de la llista Top 30, la llista d’èxits de música en valencià feta per vot popular.

També repeteixen al pòdium “Finals” de La Fúmiga, en segon lloc i “Paradigma mort” d’Àlex Seguí, en tercer.

De les pujades més destacades de la setmana, ens tovem la de Crues i el seu tema “A la mar”, que passa del lloc 30 al 7; la del grup de la Safor Sa Pena, amb “Revolució” que puja al lloc 10 i la de Palmer, que amb “Xusma” passa del 31 com a candidata, al lloc 20 de la llista.

Respecte a novetats a la llista respecte a la setmana anterior, apareixen: "Be yourself” de Prozak Soup; “Pren-me el pols” de Pleasant Dreams; "Seguidilles de Sant Joan" d’Hilari Alonso, amb Pep Gimeno “Botifarra”; "On naix la blanca llum” de Verdcel amb Noèlia Llorens “Titana”; "Cançó del bes sense port" de Rafa Xambó i "Prop del final" de Joel Máñez.

La nova llista Top 30 està oberta a les votacions fins dissabte 11 de novembre a les 12 hores i es podrà votar fins a tres cançons de la llista Top 30 i tres cançons de la llista de candidates.

A més, per donar a conéixer les cançons que formen part de la llista i les candidates, l’acompanya una playlist, amb les seixanta cançons. Més de tres hores de música que són una mostra de la qualitat i diversitat tan gran d’estils que té la música actual en la nostra llengua.

Compartir: