L’Home Brut canalitza en forma de cançó tota la frustració de la seua generació

La banda de La Ribera torna amb “Prohibido jugar al balón (pos mos droguem)”, el seu primer llançament de 2024

Publicat: 21-02-2024, 13:08

Font:

Iniciem any i tot continua igual, i ja van quasi una trentena. La monotonia dels dies, la desgana d'un present que es prometia il·lusionant, la nostàlgia de temps viscuts en un passat ambiciós i la constant previsió d'un demà espès configuren “Prohibido jugar al balón (pos mos droguem)”, la visió particular que fan els riberencs Home Brut sobre la frustració de la seua generació.

Una cançó directa, que parla de passat i de futur amb reminiscències al pop-punk/rock de finals dels noranta, al pur estil Weezer entre d’altres, conformistes obligats dels mals generacionals. En paraules de L’Home Brut: “Si no ens deixen fer una cosa, acabarem fent una altra pitjor. Som una generació frustrada, alimentada amb vitamines d'esperança i desig d'èxit, però condemnada a trobar sempre la mateixa pedra”.

Prohibido jugar al balón (pos mos droguem)” ha sigut registrada a Limonium Estudis per Raül Uberos i produïda per Blai Antoni Vañó. La cançó ve acompanyada d’un videoclip obra de Carlos Part.

Qui és L’Home Brut?

L'Home Brut és un grup valencià de pop-rock alternatiu, de la Ribera Alta. El grup està format per: Eneas Ribelles (veu i baix), Manel Samper (guitarra), Martin Aguirre (guitarra) i Alexandre Sanjuan (bateria). Van debutar el 2016 amb el seu primer disc "Cants de balena", i el 2019 van publicar el seu segon LP "Llums del nord". 

El 2022 han tornat a la càrrega per presentar-nos un nou EP "Sabates de mudar", amb el qual han tornat als escenaris i inicien una nova etapa amb noves cançons durant tot el 2023. Aquest quintet valencià de rock alternatiu i de rerefons anglosaxó pren influències que beuen de gèneres com l'indie o el power pop, combinant les melodies més enganxoses amb la potència del rock més visceral.

Per a aquest 2024 estan preparant el seu pròxim àlbum, que inclourà, entre les seves cançons, el seu últim llançament "Prohibido jugar al balón (pos mos droguem)".

Compartir: