Ja està fora "No sé escriure cançons", el primer disc de Laia Pizà

Laia Pizà acaba també de presentar el videoclip de la cancó “Ballar Baix les estreles”

Publicat: 03-07-2023, 21:40

Font:

Acaba de vore la llum el primer àlbum de Laia PizàNo sé escriure cançons” i el videoclip de “Ballar Baix les estreles”, una de les cançons incloses al disc.

Laia Pizà s'endinsa al món musical amb un àlbum íntim, lletres senzilles i música experimental. Ens proposa un viatge pel món interior d'algú que està a punt de fer un canvi a la seua vida.

Escrit a l'any 2020, quan Laia va passar de viure a Mascarell i estudiar segon de batxillerat a viure a Barcelona per a complir el seu somni.

Durant l'any de la pandèmia, Laia escrivia a un compte d'instagram una espècie de diari personal on anava anotant aquelles situacions vitals que li ocorrien. Ella sempre havia pensat que no sabia escriure cançons i el seu germà Enric, va convertir aquelles reflexions d'instagram en 12 cançons una per cada mes de l'any 2020.

I com Laia diu: "Sempre havia pensat que no sabia escriure cançons, i aratinc un disc. Què fort, no?"

Més sobre Laia Pizzà

Laia Pizà és una artista de 20 anys natural de Mascarell (la Plana Baixa). Ha tingut molt present la música a casa des de ben menuda gràcies al seu germà.

Realitza estudis de violoncel al conservatori i participa abdiferents festivals com a cantant i actriu.

Actualment estudia Interpretació Musical a l'Institut del Teatre a Barcelona, i el teatre musical és un element molt present a cada cosa que fa.

Compartir: