La Fúmiga trau “Finals”, la segona i última part d'una història contada en dos capítols

"Finals" busca l'emoció més visceral i amb una lletra amb la qual tots i totes podem sentir-nos identificats

Publicat: 20-06-2023, 17:24

Font:

La Fúmiga, un dels grups de referència del País Valencià, presenta "Finals", un nou single carregat de significat i que inclou una història iniciada amb el single de "Principis", publicat el passat mes d'abril.

Esta nova cançó ens parla de finals, esperats o inesperats, des de la mateixa decisió o obligats per les circumstàncies, però finals, al cap i a la fi. És un punt i a part. Abandonar el lloc on ens trobem i que no ens fa sentir feliços.

"Finals" és una cançó pop que busca l'emoció més visceral i amb una lletra amb la qual tots i totes podem sentir-nos identificats, i que amb la percussió amb bombo a negres fa que les parts més emocionants de la cançó ho siguin encara més.

Produïda i composta a Atomic Studio d'Ondara per Mark Dasousa i mesclada per Genís Trani, aquesta nova cançó està cridada a conquerir als milers fans del grup de la Ribera.

Com ells mateixos expliquen: "Què serà de nosaltres? És la pregunta que tots ens hem fet en algun moment de la nostra vida quan arriba el final d'una relació i et veus davant un precipici, preparant-te per la caiguda i els dies grisos s'acosten. Cap final és senzill, així que posem-nos-ho fàcil".

Este estiu, La Fúmiga continua girant, i els podrem gaudir en més d'una seixantena de concerts que passaran pels principals escenaris del País Valencià i Catalunya, i en festivals com el Feslloch, Canet Rock, l'Arenal Sound o l'Acampada Jove. 

Compartir: