El Diluvi i Xavi Sarrià encapçalen la programació musical de la Fira de Tots Sants de Cocentaina

Estos concerts són d'entrada gratuïta i es celebraran la nit de dissabte 4 de novembre

Publicat: 17-10-2023, 09:43

Font:

La Fira de Tots Sants de Cocentaina recupera amb força la programació musical i d'oci prevista per als dies del certamen. Entre l'1 i el 5 de novembre, a Cocentaina sonaran vora una trentena de propostes musicals de les més diverses entre grups emergents, grups locals, dj, i també un bon grapat de propostes consolidades de l'escena valenciana i estatal. La zona del 'Sol a Sol' (plaça Mossén Raduan) i l'espai 'Fira i Festa', què torna a l'aparcament de l'IES Pare Arques, són els dos punts que concentraran el gros de les activitats previstes.

Pel que fa al 'Fira i Festa', la programació començarà la nit de divendres 3 de novembre, a partir de la mitjanit, amb una discomòbil. Els concerts en viu estan previstos per a la nit de dissabte, amb les actuacions d'El Diluvi, Xarri Sarrià i Cate DJ. Estos concerts són d'entrada gratuïta i es celebraran a l'aparcament de l'IES Pare Arques a partir de les 22:30 hores de la nit de dissabte 4 de novembre.

Pel que fa a la zona del 'Sol a Sol', com apuntàvem a l'inici, entre el dimecres dia 1 de migdia i el diumenge dia 5 fins a les 21 hores de la nit no deixarà de sonar la música amb una completa programació de música en directe, sessions de dj i música ambient. Rock, indie, punk, blues, rumba i tot un ventall d'estils per a fer gaudir a tot el públic que s'aprope, sense importar l'edat. Entre altres actuacions, està la del dj valencià Chimo Bayo, que estarà a Cocentaina la nit de divendres a partir de les 21 hores.

Recordem que precisament en aquesta zona del 'Sol a Sol' és on es pot gaudir també d'una àmplia oferta gastronòmica i de degustació, i serà de ben segur el punt de parada, descans i divertiment per excel·lència d'aquesta Fira de Tots Sants.

Altra presència de rellevància en el 'Sol a Sol' serà la de les marques valencianes 'Larouch Art de Carrer' i 'La meua pau', ben conegudes entre el públic pels seus productes de marxandatge i roba amb missatge, com ara samarretes, bosses, dessuadores i tot tipus de complements.

Marcela Richart, regidora de Fira de l'Ajuntament de Cocentaina, ha volgut convidar a tot el veïnat i a totes les persones que visiten el municipi durant els dies de Fira a sumar-se a aquesta programació cultural i d'oci: "Hem volgut fer una programació diversa perquè tot el món tinga cabuda i tinga l'ocasió de gaudir d'aquesta Fira més lúdica i divertida. La Fira és capaç d'acollir en un mateix programa d'actes un ventall tan gran d'opcions que és molt difícil no trobar un espai on sentir-se acollit: bé siga gaudint de les grans exposicions que tindrem en l'apartat més cultural, de la infinitat d'oferta comercial i gastronòmica, dels atractius turístics inherents que té Cocentaina i també del punt eixe més festiu dels espais 'Sol a Sol' i 'Fira i Festa'. En aquesta Fira de 2023 teníem molt clar que havíem de recuperar la plena activitat en aquestes zones era fonamental, la gent ens ho demanava i pense que la programació que s'ha configurat és, per sobre de molt generosa i molt nodrida, també de molta qualitat".

Compartir: