Ja tenim el cartell complet del Feslloc 2023!

S'enceta el comboi per al Feslloc 2023, que tindrà lloc del 6 al 8 de juliol a Benlloc (la Plana Alta)

Publicat: 08-03-2023, 09:41

Font:

El Feslloc ha anunciat la segona tanda de confirmacions per a enguany, amb la qual completa el seu cartell d'artistes per a aquesta edició. Entre els nous grups trobem a Auxili, amb el seu estil musical reggae amb tocs de ska, ragga i rap; la banda navarresa Zetak, amb el seu projecte de música electrònica en euskera, Carraixet, que farà un espectacle especial pels seus 50 anys damunt de l'escenari o Smoking Souls, el grup de Pego que faran parada en el Feslloc durant la seua gira d’acomiadament “Flors i Finals”. Aquests són tan sols alguns dels noms que s'han revelat, a més, també es podrà gaudir en directe del nou disc de La Maria, Colomet, Niuss o Aina Koda, bandes emergents valencianes liderades per dones. També hi seran veterans dels escenaris com Pepet i Marieta, La Pepa o Cesk Freixas, a més de Malparlat, Lola Bou i Manel Brancal, Oceäns i Mo’Roots. En total, 15 noves confirmacions que s'uneixen a les ja anunciades entre les quals es troben La Fúmiga, JazzWoman, Roba Estesa, Maluks o The Tyets.

El festival de música en valencià per excel·lència se celebra un any més a Benlloc (la Plana Alta) , i tindrà lloc els dies 6, 7 i 8 de juliol. Tres dies que estaran plens de música, activitats i moments per arecordar. Perquè el Feslloc no sols és música, els assistents al festival podran gaudir també d'activitats, xerrades i esports. Tot per a completar una experiència inoblidable.

Una nova tanda d’abonaments està disponible per 44 euros en feslloc.com, després d’haver-se exhaurit les dues primeres promocions. L’abonament, a més de l’accés a tota la programació musical, xarrades i activitats esportives, també dona accés a l’acampada, únic dels festivals del País Valencià que encara l’inclou.

Compartir: