“Ens devem a la faena”, targeta de presentació del grup Faixa

Per al seu primer senzill han comptat amb la col·laboració de la cantaora Noèlia Llorens "Titana"

Publicat: 23-06-2023, 13:53

Font:

Ens devem a la faena” (Cant de batre) és el llançament debut de Faixa, formació de l’Alcoià i ell Comtat que busca fusionar la cultura de la música electrònica amb la tradició musical valenciana. Amb influències des dels fandangos fins a la música de moros i cristians i des dels ritmes electrònics britànics fins a la Ruta del Bakalao, la formació busca integrar en la seua música els diferents elements culturals que conformen la identitat cultural valenciana.

A “Ens devem a la faena es fusionen en este cas el cant de batre de la tradició valenciana amb el footwork originari de la ciutat de Detroit, buscant expressar el tedi per la ubiqüitat del treball a les nostres vides i l’absència de vincles que genera la cultura de l’esforç en la societat en la que vivim. El llançament va acompanyat d’un videoclip autoproduït amb direcció i fotografia per part del fotògraf ontinyentí Óscar Sáez.

El llançament, que compta amb la col·laboració de la cantaora Noelia Llorens “Titana”, ha sigut gravat als Jazztone Studios de València i mesclat i masteritzat per Miguel Grimaldo (Sonido Muchacho, Depresión Sonora), i es pot trobar ja a totes les plataformes.

A Faixa els podrem veure en directe a partir d’este estiu en diferents localitzacions del País Valencià, amb un Live set on la música, la imatge i les llums es fusionen en un tot que no deixarà a ningú indiferent.

Compartir: