El Pianista (Sociologia Animal) i J.Man (Vadebo) presenten una nova col·laboració “ATZAR”

‘Atzar’ és la nova col·laboració dels artistes El Pianista i J.Man que arriben per fer-nos vibrar aquest estiu a ritme d'afrobeat.

Publicat: 04-07-2023, 19:06

Font:

El Pianista, J Man i el grup Ànima s'uneixen per fer-nos vibrar i ballar a ritme d'afrobeat amb lletres reflexives, melancòliques però també esperançadores.

La cançó naix fa un any, quan El Pianista fa un reel de 30 segons amb el principi del qual seria "Atzar". Aquest vídeo en pocs dies rep més de 10.000 visites, 300 “Me gusta” i molts comentaris, un d'ells del productor J.Man, proposant produir la cançó sencera i convertir aquests 30 segons en una cançó de més de 3 minuts.

"Atzar" és aquella sensació que la vida no t'espera i avança inexorablement per un camí que no coneixes,que ningú t'ha preparat però què estàs obligat a caminar i si és possible, fer-ho acompanyat, lliure i feliç. "Atzar" és “ser capaç de riure dins d'una vida que t'ha escanyat”.

Ara ja podem escoltar una cançó que existeix gràcies a moltes casualitats però sobretot als oients que han insistit a través de les xarxes socials perquè aquesta cançó sigui una realitat.

Compartir: