“A la mar”, l’avançament de l’àlbum debut de Crues

Amb aquesta cançó ens presenten el seu primer disc “X”, que ja està disponible a totes les plataformes.

Publicat: 30-06-2023, 19:10

Font:

Crues acaben de traure "A la mar", una cançó d'estiu que parla de la cara i la creu de passar el dia a la platja. "A la mar, a la mar, jo viuria a la mar", diu la tornada.

El videoclip d’“A la mar” ha estat editat a partir d'unes peculiars imatges d'arxiu de meitat del segle passat, amb les quals qualsevol persona que haja gaudit un diumenge a la platja es pot veure identificada.

Junt amb "A la mar", Crues ens porta el seu primer disc "X": onze cançons més amb una barreja d'estils on inclouen el rock, el pop, el metall, el punk, el rap i també la música electrònica.

Pel que fa a les lletres, podem trobar una miqueta de tot. Algunes més reivindicatives i directes tractant temàtiques originals que van des de la conciliació familiar i la criança fins a l'alcoholisme social o els suïcidis, i d'altres més poètiques.

La producció del disc compta amb la participació activa de Jordi Palau, exmembre d'Orxata Sound System, actualment a Palmer, que col·labora també amb la veu en més d'una cançó.

"X" és un disc fresc, fàcil d'escoltar i que de segur et deixarà amb ganes de més. Ja disponible a totes les plataformes digitals.

Crues #MúsicaAutocrítica i #Cançonsperalescabres

Crues són un grup nascut a l’any 2022 que entén la música com una oportunitat per a reflexionar i fer reflexionar. Com un mitjà per a contar les coses que no els semblen bé i també les que sí. I sobretot, un lloc on deixar eixir preocupacions.

Les lletres de Crues són d'un marcat caràcter social destacant sobretot per la importància que li donen a l'educació i la criança.

Al juliol de 2023 han publicat el seu primer disc "X". Dotze cançons d'estils molt variats: des del reggae fins al folk, passant pel rock, punk i metal, i tot adobat amb algun sintetitzador, bases electròniques i una miqueta de rap.

 

Compartir: