La música en valencià inundarà a la tardor les sales de la capital amb els concerts dels millors artistes locals

Durant els pròxims octubre i novembre tindran lloc els concerts de música en valencià amb les actuacions de Tenda, Esther i Tardor.

Publicat: 03-07-2023, 14:13

Font:

Als últims anys la música valenciana ha viscut un creixement exponencial tant per públic com per artistes que s’atreveixen a crear la seua identitat al voltant de la llengua que els ha vist créixer. I ara arribà a la ciutat de València un conjunt de concerts en el que es dona exposició a aquest tipus de música tan diversa i enriquidora.

La promotora The Music Republic, coneguda per l’organització de grans festivals i concerts principalment al territori valencià, ha anunciat una rellevant proposta de concerts per a celebrar la riquesa cultural i musical de la Comunitat Valenciana. Amb aquests esdeveniments es pretén destacar la diversitat i creativitat dels artistes valencians així com promoure l’apreciació de la música en valencià.

Cada u dels artistes embolicats en aquesta sèrie d’esdeveniments té un estil únic i propi que en conjunt genera una experiència musical captivadora i autèntica. Per a estrenar aquest cicle, es presenten tres talentosos artistes que han aconseguit diferenciar-se i innovar en l’escena musical valenciana. Tenda, Esther i Tardor seran els protagonistes dels mesos d’octubre i novembre.

Els concerts començaran el pròxim 19 d’octubre amb l’actuació d’Esther, la talentosa artista de Vinaròs que captiva amb la seua potent veu. Les seues cançons íntimes plenes d’energia generen un directe fres i magnètic. La seua calidesa vocal delectarà a tots els assistents i omplirà la Sala Loco Club amb un ambient molt únic que només ella pot aconseguir.

La següent setmana el grup revelació del panorama musical valencià, Tenda, estarà present a la Sala Loco Club. Reconeguts pel seu estil innovador i les seues lletres poètiques han sabut conquistar a crítics i al públic per igual. El 26  de novembre valencià veurà els fruits d’un treball molt meditat al segon concert de la banda a la Sala Loco Club.

Per a posat el fermall d'or, la icònica banda Tardor farà l’últim concert a la Sala Moon. Amb aquesta actuació a la ciutat que els ha vist créixer, el grup posa fi una etapa a la seua llarga trajectòria després de dotze  anys als escenaris.  Amb cinc àlbums de llarga durada i diversos singles publicats, Tardor s'ha consolidat com una banda amb una proposta musical única i diferenciadora. El concert del pròxim dissabte 18 de novembre a la sala Moon de València serà l'únic en què el seu públic tindrà l'oportunitat de gaudir de la banda valenciana durant tot l'any 2023. Un concert molt emotiu per a connectar i agrair a totes les persones que han convertit les cançons de Tardor en part de les seues vides.

A aquest conjunt de concerts que tindrà lloc els mesos d’octubre i novembre a les sales Loco Club y Moon, els artistes oferiran actuacions individuals en les quals brindaran al públic l’oportunitat de gaudir de la música valenciana en tota la seua expressió artística. Els amants de la música i de la Comunitat Valenciana en general podran unir-se a aquesta celebració de talent local i gaudir de la màgia de la música en valencià. Les entrades ja estan a la venda i es poden adquirir a través d’Enterticket.

 

Compartir: