S'anuncia el cartell del concert “No passaran!”, en solidaritat amb els encausats antifeixistes de Pego

El 23 de setembre el grup de suport dels encausats de Pego celebraran l’acte-concert solidari “No passaran!” per a recaptar fons i mobilitzar la solidaritat de cara al seu judici

Publicat: 29-07-2023, 13:00

Font:

El concert solidari amb els encausats de Pego, que es farà el 23 de setembre a l'Espai multiactivitats La Trilladora de Pego, comptarà amb un cartellàs per frenar al feixisme: Smoking Souls, La Maria, Mafalda, Xavi Sarrià, Josep Nadal i Àlex Seguí (La Gossa Sorda), Feliu Ventura, Jazzwoman, Kela, Ciudad Jara i el Cor de l'Eliana

Aquests són els artistes que participaran en persona a Pego acompanyant els antifeixistes a qui demanen més de 100 anys de presó en total per fer fora uns nazis del seu poble.

En l'acte hi haurà també moltes veus activistes reconegudes. Molts altres artistes no hi podran ser en persona, però estan mostrant el seu suport de formes molt diverses.

Com fan constar els organitzadors, tots els diners que es recullen es destinaran a pagar les despeses del judici que tenen els encausats de Pego el 17 d'octubre i recorden que, en cas de no poder assistir, també es pot col·laborar comprant l'entrada solidària. De cara al setembre, esperen donar alguna sorpresa amb els concerts de la nit.

Els organitzadors també assenyalen que amb VOX a la Conselleria de Justícia i Interior del País Valencià, aquest acte no és només per als antifeixistes encausats de Pego, sinó que és també una celebració de solidaritat i força per a tots els casos que malauradament puguen vindre darrere seu. Tots i totes som la columna Guillem Agulló.

Pots aconseguir l'entrada ací.

 

 

Compartir: