Colomet presenta "En vist": una oda a l'energia i la superació inspirada en l'amor

"En vist" és el el tercer avançament del que serà el seu pròxim disc de Colomet

Publicat: 02-04-2024, 09:12

Font:

Colomet acaba  de traure 'En Vist', el tercer avançament del que serà el seu pròxim disc. Aquesta peça, caracteritzada pel pop electrònic i les referències musicals de Major Lazer, fusiona elements orgànics amb una electrònica vibrant i moderna.

'En Vist' emergeix de les profunditats d'una història d'amor amb tots els seus alts i baixos. És una narració de resiliència i superació, on es destaca la importància de seguir endavant malgrat les vicissituds del cor. Amb aquest tema, la de Bèlgida convida a l'audiència a no afonar-se en les relacions que no acaben com esperaven, sinó a trobar força en el seu propi interior per continuar endavant.

Carlos Vera i Tono Bellver han estat els encarregats de produir aquesta peça, buscant transmetre una gran dosi d'energia i vitalitat. El resultat és tot el contrari de la sensació de desamor i desolació que sovint acompanya el ser deixat de banda ('en vist'), ja que l'objectiu és que les oients troben consol i inspiració.

Un dels aspectes més especials d'aquesta producció és la col·laboració del pare de Colomet, Pep Aparici, que aporta el seu talent musical tocant el trombó. Per a l'artista, comptar amb la participació del seu pare en aquest projecte representa un orgull i una il·lusió immensa, una experiència compartida que els vincula encara més.

Compartir: