Colomet estrena l'estiuenc "Blau Mediterrani"

"Blau Mediterrani" és el quart avançament del nou treball de Colomet

Publicat: 17-04-2024, 19:25

Font:

Aquest 2024, Colomet està d'estrena, ja que cada vegada queda menys per a l'anunci de la data oficial de sortida del seu nou disc.

"Blau Mediterrani" és el quart avançament d'aquest nou treball de Colomet, en el qual promet que la diversitat de sons i textures seran els protagonistes. El tema, compost per Colomet i interpretat per ella mateixa i Andrea Ferri, la seua parella, narra la romàntica història d'amor entre elles dues durant un viatge a Formentera. Visitar les cales de l'illa, captivar-se amb els capvespres, perdre's pels carrers d'Es Pujols fins a fer-se de nit... tot aquest paradís idíŀlic es tradueix en una melodia molt estiuenca i amb molt ritme.

El videoclip, gravat a l'illa, ens conta la història d'amor entre elles dues, aquell primer viatge que van fer anys enrere i que les va unir.

El clip ha estat dirigit per Maria Lozano (Lacroniques), a la càmera i el color ha comptat amb el magnífic treball de Lluck Tomàs, mentre que l'edició ha estat a càrrec de la postproductora Emma Sánchez. En la producció, Colomet ha coŀlaborat amb el productor Carlos Vera i en la mescla i màster amb Antoni Vellver, que també és el seu DJ en els directes.

"Blau Mediterrani" és un crit d'amor i estima a aquest mar en què hem nascut.

Compartir: