Ja esta fora “Ciborgputi”, el nou disc de Prozak Soup

“Ciborgputi” és un treball fruit de l'encontre de la intel·ligència artificial amb Joan Palomares

Publicat: 01-11-2023, 18:54

Font:

Prozak Soup torna a la gresca amb un nou LP “Ciborgputi”. Una obra electropoètica quasi científica, fruit de l'encontre de la intel·ligència artificial (IA) amb Joan Palomares. Cap aspecte del procés creatiu s'ha escapat de la pura experimentació i el desafiament dels canons. Des dels sintetitzadors que vertebren el disc, fins a l'edició de les freqüències, han estat creades mitjançant dissenys informàtics d'instruments virtuals únics per a l’ocasió.

Les lletres orbiten la relació entre la pell humana i la màquina, intimant en més d'un passatge amb la filosofia acceleracionista.

També la portada és tota una declaració d’intencions. Està a cavall entre la intriga que caracteritza l'utopisme i l'estètica avantguardista. La incorporació d'un ens posthumà, trans i cíborg en un entorn influenciat pel suprematisme i el cubofuturisme, amb una referència a l'obra "Blanc sobre blanc" de Kazimir Malèvitx, demostra una fusió d'elements artístics amb voluntat de transcendir el nostre temps i espai. “Ciborgputi” ens parla d'una guerra declarada del futur al passat, i si bé aquest és el missatge, també va ser el procés.

Compartir: