Auxili i Santa Salut guarden el seu darrer shot per ajustar els comptes a la ultradreta

Amb l’escena valenciana marcada per aturades i comiats, Auxili alcen el màstil amb un nou hit per deixar clar que “tots criden Auxili quan tornen els de blau”

Publicat: 04-04-2024, 20:03

Font:

El 2023 ens ha deixat un País Valencià marcat per l’entrada en tromba de la ultradreta a les institucions i un reguitzell d’aturades i comiats musicals valencians. Quan sembla que tot està perdut, però, un últim dispar, un nou one shot, un altre colpet a la barra i un nou hit amb noves barres infestades d’anís i weed.

 “One Shot” és la darrera col·laboració dels valencians Auxili i la MC sabadellenca Santa Salut, un tast musical on es troben dues generacions que brinden per resistir i molestar davant l’ofensiva del feixisme i la ultradreta.

One Shot” és un hit en forma de colpet on Auxili i la Santa criden ben fort contra la censura i reivindiquen l’ús de la nostra llengua i les lluites veïnals de barri i de poble, un crit en forma de single contra les polítiques de dretes que ens tornen a intentar ofegar arreu.

Amb la coproducció musical de Toni FortPollet” de ZOO i Joan Marc Pérez, Auxili abracen a “One Shot” el rap i els sons electrònics més que mai, amb les col·labos de DJ Trapella als scratchos i Manu Pardo a la trompeta, sense deixar de banda la seva empremta de reggae combatiu 100% marca de la casa!

Compartir: