Andreu Valor parla de "Tretze roses" i el seu nou clip a L'Altaveu de Ràdio Pobla

Andreu Valor: «Desafortunadament, aquest tipus de fets passen encara en l'actualitat i nosaltres no volem formar part d'aquell món, per això fem este tipus de missatge»

Publicat: 19-06-2023, 20:15

Font:

Fa prop d’un any Andreu Valor va traure nou disc “Un nou món” i entre les cançons estava “Tretze roses”, de la que fa uns dies acaba de traure videoclip.

El mateix Andreu Valor ens va parlar a L'Altaveu de Ràdio Pobla de "tretze roses" i el seu nou clip

"Tretze roses" és una cançó que forma part de l'últim disc anomenat "Un nou món". Tot i que el presentàrem l'any passat, tenim encara la necessitat de continuar, amb certa vigència, presentant les cançons que li donen forma i un format diferent també és intentar incloure a través de l'audiovisual les idees i sensibilitats que et provoca cada un dels missatges que vols arribar a donar.

"Tretze roses" és una cançó homenatge a les víctimes del feixisme d'una manera genèrica, tot i que es basa, en aquest cas, en l'afusellament d'aquelles tretze dones el 5 d'agost del 1939 a Madrid. Aquesta història ens va captivar i volíem d'alguna manera manifestar-ho.

Aprofitant la conjuntura, a Cocentaina l'any passat es va reobrir el refugi antiaeri i, sent d'allà, doncs volia, d'alguna manera fer-lo visible, tornar a recuperar la memòria, buscar la sensibilitat suficient com perquè aquell tipus de coses no tornen a passar, que sembla que ens queden molt lluny, però no és cert, desafortunadament, aquest tipus de fets passen encara en l'actualitat i nosaltres no volem formar part d'aquell món, per això fem este tipus de missatge".

Tall del programa L'Altaveu de Ràdio Pobla emés el 2 de juny de 2023

 

Compartir: