Smoking Souls i Kela primeres confirmacions de l’Almadrava Rock 2023 dels Poblets

El festival de música en valencià se celebrarà el dissabte 22 de juliol amb entrada gratuïta

Publicat: 12-06-2023, 18:32

Font:

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament dels Poblets ha anunciat la data de celebració de l’Almadrava Rock per al dissabte 22 de juliol i de moment ja ha avançat dos dels artistes que participaran en el festival: els pegolins Smoking Souls i Kela.

L’Almadrava Rock torna enguany després que l’any passat reprenguera la seua singladura amb èxit (les primeres edicions se celebraren entre 1999 i 2003). L’organització anirà desgranant en les pròximes setmanes la resta del cartell. El festival, amb entrada gratuïta, manté el seu compromís per la igualtat amb la presència de dones de la música en valencià a l’escenari.

Kela, amb el premi Ovidi Montllor 2022 a l’artista revelació, presentarà les cançons del seu àlbum de debut, «El Mirall». Una aposta per la música d’autora electrònica, amb perspectiva intimista, que ha tingut molt bona acollida de crítica i públic.

Smoking Souls, és la banda de rock més puntera de les darreres dècades. Després dels guardonats discos «Translúcid» i «La Cura», en 2023 presenten la gira “Flors i finals” amb un senzill de llançament del mateix nom. Serà una bona oportunitat per a gaudir d’un dels últims concerts dels Smoking abans de la seua aturada i concert de cloenda al Wizink Center de Madrid.

Compartir: