À Punt emet hui dijous 30 de març el concert de Zoo al Palau Sant Jordi de Barcelona

L’audiència podrà participar a través d’Instagram i de Twitter en el sorteig de tres àlbums (CD) firmats pels components de la banda, una dessuadora i una samarreta

Publicat: 30-03-2023, 10:06

Font:

La televisió pública valenciana convida a totes i tots els espectadors a un concert inoblidable sense eixir de casa. La cita serà hui dijous 30 de març a les 22:00 h per À Punt

Es tracta del concert que el grup valencià Zoo va oferir al Palau Sant Jordi de Barcelona, el 10 de desembre de 2022. El grup de Gandia va actuar davant de 15.000 persones i ara de la mà d’À Punt els espectadors i les espectadores a recórrer des de casa els temes el seu tercer disc, Llepolies, amb la seua irresistible mescla sonora.

La matinada serà una nit temàtica perquè en acabar el concert, a partir de les 00:15 h es reemetrà el programa Zoom que es va dedicar a la música en valencià. Zoo va actuar al Wizink Center de Madrid davant de milers de persones.

Hi havia públic valencià, però també de comunitats castellanoparlants. Com ha arribat a aconseguir aquest èxit la música en valencià? Zoom fa un recorregut per la història de la música en la nostra llengua. Cantants com Raimon o Ovidi Montllor, i grups com Al Tall o Carraixet van sembrar la llavor.

Fes-te una foto durant l'emissió del concert i comparteix-la en xarxes socials

Durant les dues hores d’emissió del concert, les xarxes socials d’À Punt s’obriran per a interactuar amb les espectadores i els espectadors, els quals podran participar en un concurs ben divertit.

Caldrà escanejar el codi QR de la pantalla, tot i que també s’hi pot participar sense escanejar el QR, directament en xarxes. El QR conduirà al web d’À Punt amb l'explicació del sorteig: https://www.apuntmedia.es/concert-zoo  

Sortejarem tres packs amb els tres àlbums (CD) del grup dedicats i firmats pels components de la banda, una dessuadora i una samarreta entre els espectadors i les espectadores que es facen una foto o vídeo veient el concert amb l’etiqueta #ZooÀPunt i la compartisquen com una història en Instagram o com una publicació en Twitter. Hi haurà tres guanyadors seleccionats per sorteig entre totes les persones que hi participen. També rebran un lot de productes d’À Punt per a anar de concert.

Font: À Punt

Compartir: