La Fira Trovam obri la convocatòria artística per la seua 11a edició

Hi poden participar intèrprets de tots els estils i procedències, amb prioritat per les propostes valencianes, fins al 7 d’abril

Publicat: 27-02-2023, 19:32

Font:

La Fira Valenciana de la Música Trovam - Pro Weekend ha obert el termini de presentació de propostes artístiques per a l’onzena edició.

La convocatòria està dirigida a formacions de qualsevol procedència geogràfica, encara que es prioritzaran els projectes de la Comunitat Valenciana. Els intèrprets han de tindre, com a mínim, un disc o EP editat, així com material d’àudio i vídeo disponible. D’altra banda, s’hi poden presentar projectes de tots els gèneres dins de l’àmbit de les músiques actuals (pop, rock, jazz, folk, electrònica, urbana, jazz, mestissatge, etc.).

L’onzena edició de la Fira Trovam se celebrarà entre el dijous 8 i el dissabte 11 de novembre a Castelló de la Plana. Un any més, la Fira combinarà les activitats professionals, en què s’analitzarà l’estat de la indústria i els reptes als quals s’enfronta, amb els concerts de solistes i bandes de diversos estils.

Una vegada es tanque el procés d’inscripció, la comissió artística de la Fira Valenciana de la Música farà la selecció en funció dels següents criteris: la qualitat artística i tècnica, l’originalitat, la singularitat i el caràcter innovador de la proposta; la capacitat de projecció, i la trajectòria artística del sol·licitant.

Així mateix, es tindrà en compte que la proposta implique l’estrena d’un espectacle o la presentació d’un disc. Finalment, se n’exclouran aquelles propostes amb continguts racistes, xenòfobs, que ataquen la dignitat de les dones o persones LGTBI+ o que vulneren els drets fonamentals de les persones.

Les bases completes i el formulari d’inscripció estan disponibles en la pàgina oficial de la Fira Fira Trovam. La convocatòria romandrà oberta fins al 7 d’abril.

La Fira Trovam està organitzada per la Valencian Music Association (VAM!), en col·laboració amb l’Institut Valencià de Cultura (Generalitat Valenciana) i l’Ajuntament de Castelló

A més a més, compta amb la participació de la Diputació de Castelló; la Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme (Generalitat Valenciana); À Punt Media; l’Institut Nacional de les Arts Escèniques i la Música; la Direcció General d’Indústries Culturals, Propietat Intel·lectual i Cooperació (ambdues del Ministeri de Cultura i Esport); Mediterranew Musix (Turisme Comunitat Valenciana); l’Acadèmia Valenciana de la Llengua; la Federació Valenciana de Municipis i Províncies; l’Associació d’Artistes, Intèrprets o Executants (AIE); la Berklee College of Music (València Campus); la Plataforma per la Llengua; la Universitat Jaume I de Castelló; Radio 3 (RNE), i la Federació Valenciana de la Indústria Musical (FEVIM).

Compartir: