"Terra que no oblida" d'el Diluvi, la cançó de les Trobades 2023

La cançó, que s'ha estrenat a l’acte de presentació de les Trobades 2023, està disponible a totes les plataformes

Publicat: 23-03-2023, 18:48

Font:

Escola Valenciana ha celebrat aquest dijous 23 de març al Centre del Carme Cultura Contemporània de València l’acte de presentació de les Trobades 2023, que recorreran el País Valencià  amb el lema "Recuperem el verd amb Carme Miquel" 

El Diluvi posarà música a les Trobades 2023 amb la cançó ‘Terra que no oblida’. Segons Flora Sempere i Andreu Ferre, membres del grup, la cançó és una reivindicació a partir del lema “recuperem el verd”, per “adonar-nos del mal que estem fent a la natura i la responsabilitat que tenim com a societat d’estimar-la i cuidar-la dia a dia”.

El títol del tema naix d’un fragment de la lletra que es troba a la tornada i “fa referència a l’impacte que com a societat estem deixant en el nostre planeta i l’estima i cura que hem de procurar-li d’ara en avant”.

A la cançó, on està molt present la figura de l’escriptora valenciana Carme Miquel, es manté l’estil particular d'El Diluvi mitjançant elements com la bandúrria, violí, etc. Ara bé, és una cançó dirigida a un públic més jove, a qui el grup ha intentat “apropar amb estils o corrents més actuals, com l’electrònica o el trap”.

El Diluvi ha interpretat ‘Terra que no oblida’ en acústic a l’acte de presentació de les Trobades 2023 i l'estrenarà damunt d’un escenari al concert de La Gira d’Escola Valenciana 2023, que tindrà lloc dissabte 25 a les Trobades de Benissa (la Marina Alta).

Trobades 2023

Les Trobades 2023 d’Escola Valenciana arrancaran aquest cap de setmana a Benissa (la Marina Alta) dissabte 25 de març i Elx (el Baix Vinalopó) i Almàssera (l’Horta Nord) diumenge 25. No obstant això, les poblacions de Xirivella i Almàssera van acollir les seues Trobades de Secundària i Batxillerat els dies 14 i 22 de març, respectivament.

Compartir: