ONES estrena "La teua llum"

El grup d'indie-rock ONES continua el camí cap a la presentació del seu primer EP i estrena el seu quart avançament, "La teua llum".

Publicat: 27-04-2023, 13:16

Font:

La cançó va ser gravada al 2022 als estudis Atomic Studio d'Ondara on la banda alzirenya, junt al seu productor Mark Dasousa, sentaren les bases musicals que estan seguint en este trajecte inicial. És un tema que marca les bases percussives, ambientals i lleugerament electròniques que ONES està desenvolupant en la seua música.

"La teua llum" canta el naixement d’un sentiment. De com d’una llavor plantada al buit per una mà indefinida es genera un lent big bang, segueix el seu creixement i esclata en una preciosa flor. En definitiva, li parla i li vol transmetre a qui l'escolta eixa sensació que millora i il·lumina el seu estat d'ànim.

El videoclip ha sigut gravat al paratge natural de la Murta d'Alzira baix la direcció de Tano Gomar. La producció, a càrrec d'Holistiks Media, narra el camí que recorre el naixement, creixement i explosió d'eixa bona sensació interna, en la seua búsqueda de la llum del Sol, i pretén transmetre el positivisme que emana de la cançó. A més, vol servir d'homenatge a un lloc tan estimat per la banda, una de les seues llums particulars.

També pots escoltar "La teua llum" i la resta del temes d'ONES a Spotify

Compartir: