"Has trobat el camí", tercer senzill d'Ones

La cançó és un homenatge personal, des de l'acceptació i la nostalgia, a un amic que va decidir llevar-se la vida.

Publicat: 28-03-2023, 19:02

Font:

El grup de rock d'Alzira Ones ja té al carrer el seu tercer single "Has trobat el camí".

De nou Mark Dasousa des dels estudis Atomic Studio d'Ondara està al comandament d'una producció que s'endinsa en la profunditat i la importància que este tema té per a la banda alzirenya. Ones s'agarra a les seues essències musicals i vol transmetre tota la ràbia i la cruesa, però també la força i l'agraïment, que ha sentit durant la seua creació i execució.

"Has trobat el camí" és un homenatge personal des de l'acceptació i la nostalgia a un amic que va decidir llevar-se la vida. Pretén ser una crida a la visibilització del suïcidi i dels problemes de salut mental als que està sotmesa la societat actual i, en especial, generacions cada volta més jovens. I, en última instància, la cançó vol mantindre's com un record per a totes aquelles persones que van decidir trobar el seu camí abans de temps.

El videoclip ha sigut gravat als voltants del Reial Monestir de Sant Jeroni de Cotalba d'Alfahuir baix la direcció de Tano Gomar. La producció, a càrrec d'Holistiks Media, mostra el contrast entre la celebració de la vida i la incapacitat de formar part d'ella. En una escena que vol transmetre l'emoció d'una manera subtil, el protagonista s'esvaeix de sobte i troba el seu camí mentre els seus amics brinden per ell i el seu record, mostrant la comprensió per la seua decisió.

Compartir: