NIUSS estrena el seu primer disc anomenat "Macedònia"

Produït per Mark Dasousa, compta amb col·laboracions de La Fúmiga i Cactus

Publicat: 31-03-2023, 18:25

Font:

"Macedònia", el primer disc de NIUSS, que acaben d'estrenar, conté deu cançons pop-rock que posen lletra i música a un còctel d'emocions, una voràgine de sentiments que barregen la ràbia, l'amor, l'acceptació, el desig o la confiança. Les lletres, carregades d'optimisme, reflexió i justícia social, conviden a celebrar la vida i els diferents moments emocionals per on passem les persones, amb una aposta melòdica acolorida i dinàmica, impossible de no ballar i gaudir. Un disc variat, com el seu nom indica, ple de missatges positius i alegres, amb què la banda de la Ribera pretén consolidar-se com un dels grups importants del circuit de la música valenciana.
 
El disc, gravat a Atomic Studio i produït per Mark Dasousa, compta amb la col·laboració dels grups valencians La Fúmiga i Cactus en dues de les seues cançons. A més dels ja presentats com a singles, la banda estrena en aquest disc altres cinc temes inèdits. Per donar a conèixer aquest treball, NIUSS ha preparat junt a Pro21Cultural una gira de presentació que començarà a principis d'abril i els portarà a més de trenta localitats, compartint escenari amb grups i artistes ja consolidats com són Auxili, La Fúmiga o Cactus.

Més coses sobre NIUSS

A finals de 2020, i després d'una llarga trajectòria d'anys de recorregut amb diferents discs editats i multitud de concerts realitzats, els membres del grup decideixen fer una renovació global del projecte que compartien. És així com neix NIUSS, una evolució d’aquest projecte anterior, acompanyada de la incorporació de nous membres i de l'actualització de l'estil musical cap a noves sonoritats més actuals. Tot això, sumat al treball amb Mark Dasousa en Atòmic Studio, fa que el grup s'endinsara a principis del 2021 en la creació de nous temes, i dels quals s’han publicat alguns d’ells com a avançament com ara: “Ressaca”, “La nit no ha acabat encara”, “Tempesta d’estiu”, “Com dos animals” i “Prendre el nord”.

En aquest 2023, el grup ha estrenat el seu disc “Macedònia” (Atòmic Records, 2023) amb un conjunt de deu cançons amb estil pop-mestissatge alegre i festiu, en el què s'ha afegit nova instrumentació i sons electrònics per tal d'aconseguir un so més actual, enèrgic i ballador. Amb unes lletres que parlen de la voràgine de sentiments i emocions que sentim les persones en determinats moments de la nostra vida i que conviden a la reflexió personal sobre els propis sentiments. “Macedònia” és aquest còctel de fruites, amb el barrejat de sabors, colors i textures representada en les cançons i que parla d’aquesta validació emocional, on tot allò que sentim com a persones està bé, sense importar el que puga pensar o dir la societat al respecte.

NIUSS presenta el nou disc amb la gira “Macedònia”, un directe produït artística i musicalment per Àrtur Martinez i Marc Torner, cantant i tècnic de La Fúmiga, respectivament. Un espectacle potent i enèrgic, on a més de les cançons del disc, es podran escoltar algunes sorpreses que la banda ha volgut regalar a totes aquelles persones que s’acosten als seus directes. Amb més d’una vintena d’espectacles ja confirmats per al 2023, NIUSS prepara amb Pro21 Cultural el calendari dels concerts que els portaran a multitud de pobles i ciutats per donar a conèixer la seua “Macedònia” i poder fer-se així un lloc en el panorama musical valencià com un dels grups referents del territori.

Compartir: