Aina Koda llança "El mòbil" amb la col·laboració d'Eldemuro

"El mòbil" és un nou avançament del seu primer disc "Percal" que veurà la llum el 14 de març

Publicat: 03-03-2023, 13:35

Font:

La rapera de referència de Polinyà de Xúquer (País Valencià) és Aina Koda, una artista de tan sols 20 anys, que ha guanyat el concurs musical de música en català Sona 9. La proposta artística està formada per Aina Nogueres i Adam González (Agon), productor i Dj. El duo valencià prepara l'eixida del seu nou disc Percal (Guspira Records 2023) que s’estrena el pròxim 14 de març.

Després de “Ixos” i “Tu i jo”, ara presenta “El mòbil”, l’últim avançament de Percal i una dura crítica a l’addicció a les noves tecnologies. En una realitat on la pantalla és una generadora de dopamina constant que creen grans estímuls pels usuaris, aquesta cançó reflexiona sobre aquesta epidèmia silenciosa que comença a ser un gran problema social que pot arribar a afectar tan a joves com a adults.

A “El mòbil” hi col·labora David Pascual, conegut artísticament com Eldemuro i també cantant del grup valencià Cactus. Aquesta combinació valenciana és clau per fer front a un exercici de personificació i explicar de manera creativa el poder de les noves tecnologies amb el seu toc d’humor característic. A nivell musical, han aconseguit combinar les lletres crítiques amb un aire funky despreocupat i lleuger al ritme del boom bap clàssic i unes guitarres gravades pel músic Joel Máñez.

La cançó pren forma amb un videolyric, fet per Borja Pons, on mostren totes les maneres que tenim de viure enganxats a les xarxes, endinsant l’usuari a un món ple de píxels e imatges buides de sentit. Un videoclip que, al igual que la cançó, desperta l’atenció del consum a les xarxes socials i als dispositius mòbils.

“El mòbil”, que ja està disponible a totes les plataformes digitals, forma part del seu pròxim disc Percal, que veurà la llum el 14 de març

Compartir: