El Teatre Principal de València acull el concert familiar de Ramonets i la Sedajazz Big Band Kids

El concert tindrà lloc al Teatre Principal de València el dissabte, 11 de febrer, a les 18.00 hores

Publicat: 07-02-2023, 17:42

Font:

El Teatre Principal de València acollirà el pròxim dissabte 11 de febrer, a les 18.00 hores el concert de Ramonets i la Sedajazz Big Band Kids, on la coneguda banda de música familiar s’uneix amb els xiquets i xiquetes de Sedajazz.

En aquest nou disc, Ramonets i els joves instrumentistes de la Sedajazz Kids han treballat conjuntament per donar una sonoritat de ‘big band’ a alguns dels temes més coneguts de la banda de ‘rock’ per a famílies. Així, cançons tan conegudes com ‘Rock en el col·le’ o ‘La iaia és la millor’ s’envolten d’instruments de vent i de tot el talent dels xiquets i xiquetes de Sedajazz Kids per créixer en una nova dimensió musical.

Ramonets i la Sedajazz Big Band Kids han portat a terme una xicoteta gira d’aquesta producció conjunta des que es va estrenar a La Rambleta, dins de la programació de ‘Menut Palau’ del Palau de la Música, i ara arriben al Principal de València disposats a desplegar el seu ‘rock’ familiar de nou.

Les entrades per al concert de Ramonets i la Sedajazz Big Band Kids estan disponibles en el web de l’IVC amb preus que van de 5 a 12 euros

Compartir: