El circuit Sonora arriba a Peníscola amb el concert familiar de Ramonets

El grup de rock per a famílies Ramonets arribarà a Peníscola el 7 de gener a les 18.00 hores

Publicat: 07-01-2023, 08:38

Font:

Sonora, el circuit de la música valenciana, organitzat per la Generalitat mitjançant l’Institut Valencià de Cultura, reprèn la seua activitat després de les festes nadalenques i arriba a Peníscola amb més propostes musicals. El dissabte 7 de gener a les 18.00 hores, l'Auditori i Palau de Congressos de Peníscola acollirà la proposta de rock familiar de Ramonets, que posaran en escena el seu quart disc, 'Flipa'. 

Amb 'Flipa', la proposta de música per a famílies de Ramonets arriba al seu quart disc i fan una crida a l’optimisme a ritme de rock, a veure el costat bo de les coses, a ballar, a aprendre que quasi tot està a les nostres mans i a reivindicar que els infants han de divertir-se, jugar i no se’ls ha de fer de costat.

El circuit Sonora comptarà amb un altre espectacle a Peníscola, el proper 14 de gener, amb el doble concert de rock dels grups Mafalda i Ding Dong System. Posteriorment, el circuit farà parada a Castelló de la Plana al febrer i al març a Alacant.

Circuit Sonora 

El circuit Sonora porta per tot el territori valencià grups i solistes que van resultar finalistes o guanyadors de l’edició anterior dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana. Enguany, Sonora continuarà amb el format posat en marxa en l’edició anterior i farà parada en sis localitats, amb diferents concerts durant un mes a cadascuna d’aquestes. 

El circuit conclourà al març a Alacant, amb dos espais de celebració: el Teatre Arniches i el Paranimf de la Universitat d’Alacant.

Entre altres, els artistes que formen part d’aquesta tercera edició de Sonora són Zoo, Marcel el Marcià, Factoria de Sons, Maluks, Esther, Autòctone, Iruixa-Skargots, Ramonets, Ding Dong System, Òscar Briz, Besarabia, Jordi Sanz, Joe Pask, Júlia i Sandra Monfort.

En aquesta edició, la imatge gràfica, que remet a l’estètica ‘vintage’ de les cintes de casset, ha anat a càrrec de l’estudi Sud+Sud i l’espot del circuit és de Tresdeu Media. Tota la programació de Sonora es pot consultar en el web Circuit Sonora, en el qual també es poden comprar les entrades, que tenen un preu simbòlic de 3 a 5 euros en tots els concerts del circuit.

Compartir: