Atlàntic llança «Baina!», el primer single del seu nou disc

El tercer àlbum de la banda valenciana, «Desnivell positiu», es publica en febrer, reforça l’aposta per les melodies, però amplia el ventall estilístic pop

Publicat: 16-11-2023, 18:09

Font:

Atlàntic acaba de publicar "Baina!", el primer single del seu nou disc. La cançó que ve acompanyada d'un lyric vídeo i disponible a totes les plataformes digitals, avança la publicació en febrer de "Desnivell positiu", tercer àlbum de la banda valenciana.

Amb la publicació de "Baina!", el grup de pop valencià torna amb material nou tres anys després de llançar el segon disc, "Volem els ponts", guardonat com Millor disc pop als Premis Ovidi de 2020. El tema triat per a obrir el tercer treball d’Atlàntic és una potent píndola pop, hereva del so que el powertrio va desplegar en l’anterior LP. 

Atlàntic encetà un nou camí amb "Volem els ponts"  i continua explorant-lo amb el seu tercer àlbum, "Desnivell positiu". Una nova entrega (la quarta si comptem l’EP homònim amb què debutaren en 2014) que vol consolidar-los com una de les referències del pop que es fa al país, com apuntaren moltes de les crítiques que aparegueren als mitjans especialitzats. 

"Desnivell positiu" presentarà onze cançons gestades a foc lent en els últims tres anys i que s’enregistraren també de manera innovadora per a la banda: la base rítmica en directe en Novo Estudios, mentre que les veus i la resta d’arranjaments es cuinaren en l’estudi de la banda. Per a la preproducció, la mescla i masterització del disc van recórrer de nou a Carlos Soler Otte, que després d’un temps allunyant de les produccions musicals alienes al seu projecte (Damien Lott), va acceptar l’encàrrec d’Atlàntic. El resultat: un disc que barreja la instantaneïtat del directe amb les capes pop que han afegit en l’acabat final de l’estudi. Un disc que reivindica l’escolta completa, del conjunt de l’obra. 

Compartir: