Ja està fora "Anna Krushchenko", nou single i videoclip d'Atlàntic

"Anna Krushchenko" és el segon avançament del nou disc d'Atlàntic, que la banda valenciana publicarà al febrer amb el nom de "Desnivell positiu"

Publicat: 15-12-2023, 18:32

Font:

Després de la bona acollida de "Baina!", el primer senzill publicat a mitjan novembre, Atlàntic llança ara una altra de les poderoses cançons pop que formen part del seu tercer àlbum.

"Anna Krushchenko" manté la tradició del trio valencià de dedicar una cançó a un nom propi (real o de ficció). En el primer disc va ser Uiti Mau, a la seua gata; en el segon Antoni Suchard, un pastisser de ficció que endolcia la vida dels altres per combatre la seua trista existència; mentre que en "Desnivell positiu" emergeix la figura d'Anna Krushchenko, una astuta espia doble, també de ficció, la debilitat més gran de la qual és caure en el parany de l'amor.

Així doncs, Atlàntic torna amb material nou tres anys després de llançar el segon disc, "Volem els ponts", guardonat com a Millor disc pop en els Premis Ovidi de 2020.

El seu nou àlbum, "Desnivell positiu", presentarà onze cançons que s'han gestat a foc lent en els últims tres anys i que es van enregistrar seguint una nova metodologia: la base rítmica en directe a Novo Estudios (Picassent), mentre que les veus i la resta d'arranjaments es van cuinar a l'estudi de la banda.

Produït pel mateix grup, per a la mescla i masterització del disc van recórrer de nou a Carlos Soler Otte, que després d'un temps allunyat de les produccions musicals alienes al seu projecte (Damien Lott), va acceptar l'encàrrec d'Atlàntic. El resultat: un disc que barreja la força del directe amb les capes pop que han afegit en l'acabat final de l'estudi.

Compartir: