Aina Koda estrena "Ixos"

"Ixos" és un tast del seu pròxim treball "Percal"

Publicat: 19-01-2023, 19:37

Font:

Aina Koda és l’alter ego de la rapera Aina Nogueroles, projecte musical nascut al País Valencià i acompanyat per Adam González, el seu productor i Dj. Amb un fort estil contestatari i crític, combina les seves lletres protesta amb l’objectiu d’explicar el que passa al seu voltant amb un toc humorístic. És això el que caracteritza a Aina Koda, que ha guanyat el Premi Ovidi 2021 a Artista Revelació i el Premi TresDeu a Millor Llançament Musical, la revista musical del País Valencià. També ha sigut un dels grups guanyadors del Sona9 2022, el concurs musical pels nous grups de música catalana, quedant en tercera posició.

Aquest gener presenta “Ixos”, el primer senzill del seu primer treball discogràfic. Una cançó que significa una carta de presentació per la jove Aina Koda que presenta un hip-hop ràpid, astut i amb una forta càrrega social i reivindicativa. Amb el baix com a element principal, la de Polinyà de Xúquer (País Valencià), presenta aquesta cançó sense pels a la llengua, amb versos afilats i directes; i amb un punt necessari d’ego trip amb una ferma defensa de valors feministes.

En aquesta cançó, la mescla i el màster van a càrrec del productor i Dj, Adam González. “Ixos” és el primer tast del debut professional de la valenciana que eixirà aquest any i que marca el seu estil fresc i autèntic. “Ixos” ve acompanyat d’un videoclip gravat i editat per Alfonso Guachu a València. 

 

Compartir: