• Welcome to Música en Valencià.
 

Normes de participació del fòrum de #músicaenvalencià

Iniciat per admin, Oct 17, 2023, 08:00 PM

« anterior - següent »

admin

Hem creat este fòrum perquè pensem que és bo tindre llocs on poder expressar-se, participar, informar-se, enriquir-se de les opinions dels altres i també, a més, fer comboi. I en este sentit van totes les novetats que tenim preparades i que s'enceten amb la posada en marxa d'este fòrum.
Per al seu bon funcionament, hem volgut establir unes normes bàsiques perquè siga un espai destinat a comentar, opinar, informar,.. on es parle del que s'ha de parlar i que es faça sempre amb respecte:
1. Per a poder participar hauràs d'estar prèviament registrat. Tant la web i el fòrum tindran el mateix usuari i contrasenya i, per tant, no et cal registrar-te dues vegades.2.
2. Els missatges es podran moure a l'apartat de fòrum que es considere més adient, per la seua temàtica.
3. Només estan permesos els missatges que tinguen relació amb la música en valencià (música feta per artistes i grups del País Valencià en la nostra llengua).
4. No es podrà fer publicitat de marques comercials.
5. No es podran fer comentaris amb insults o que mostren manca de respecte, tant en l'àmbit personal, com de qualsevol col·lectiu.
6. Els missatges, opinions i comentaris que es facen, són responsabilitat de la persona que les fa.
7. Estes normes es podran modificar, atenent només a criteris de donar millor utilitat i afavorir el bon funcionament del fòrum.
8. Es podran esborrar els missatges i bloquejar la participació al fòrum qui incomplisca les normes (de la 3 a la 7).